пʼятниця, 26 травня 2017 р.

Мілена 2.0

Напевно було варто дати різні назви цим сережками, але з мого досвіду доволі важко запам'ятовувати назву, якщо різниця лише в кольорі. Тому прийшлось пожертвувати милозвучністю і до назви причіпити число. Тому друга версія Мілени:



Вони трошки більші за попередні бо вишиті з трошки більшим кристалом, на цей раз Сваровскі.  Ці сережки вийшли дуже ефектні, фото не передає повністю їх краси. Кристали кольору фуксії, золота канітєль, трошки рожевого опалу і в результаті яскраві та вишукані сережки для особливих випадків.


Сережки також мають особисту коробочку, бо до них потрібний особливий підхід, -- вдягати останніми, знімати першими і зберігати окремо від решти прикрас, бо канітєль доволі делікатна, і може деформуватись, якщо зчепиться за щось. Також не варто сережки зберігати на деревцях для прикрас (щоб не осідав пил).


Як я писала вище, основний кристал, це кристал Сваровські кольору фуксії, а маленькі кристалики, це шатончики Пресіози, також кольору фуксії, ще дрібка японського бісеру і індійська канітєль.


Ще трохи фоток:


І остання, на шкірі:


Сережки вже знайшли свою власницю, тому в наявності немає.

Немає коментарів:

Дописати коментар